Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συνεργάτες και πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με συνέπεια και ποιότητα. Αποστολή μας είναι η διαρκής παροχή υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Ερευνούμε συνεχώς την αγορά για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων μας, αναπτύσσουμε ένα ολοένα πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη και τεχνογνωσία.

Δημιουργία battery packs για ειδικές εφαρμογές, ανακατασκευή παλαιών battery packs με νέα στοιχεία.

Σύστημα Ποιότητας ISO 9001:2015

Η ανάπτυξη και η εφαρμογή ενός Συστήματος Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001:2015 αποτελεί απόδειξη:

Της ικανότητας του οργανισμού να παρέχει με συνέπεια προϊόντα τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και τις εφαρμοστέες νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Της προσπάθειας του οργανισμού να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών του μέσω της αποτελεσματικής εφαρμογής του συστήματος, συμπεριλαμβάνοντας διεργασίες για τη συνεχή βελτίωση του και για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις των πελατών.

Προσφέρουμε

  • Υποστήριξη πελατών. Η καλύτερη υποστήριξη των πελατών μας πρίν και μετά την πώληση.
  • Ευέλικτους τρόποι πληρωμής. Προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευκολία με ευέλικτες λύσεις πληρωμής.
  • Προσωπικός αντιπρόσωπος. Ο δικός σας προσωπικός σύμβουλος βρίσκεται πάντα δίπλα σας για να βοηθήσει.

Είμαστε κοντά σας.

Είμαστε κοντά σας. Επισκεφτείτε ένα από τα 3 service center, για να μιλήσουμε από κοντά για τις ανάγκες σας. Η τεχνογνωσία και η άριστη εξυπηρέτηση πελατών έχει οδηγήσει την εταιρεία μας σε ηγετική θέση στο χώρο.

Θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα μας; Επιλέξτε να λαμβάνετε το newsletter μας με τις πιο πρόσφατες προωθητικές ενέργειες.

Scroll to top